Produsenter og importører

Vi kan hjelpe deg å selge flere biler med høyere profitt. Vi fokuserer på optimal ytelse på restverdi og samarbeider med deg om en salgsstrategi fra før lansering eller ansiktsløftning til slutten på salgsprosessen.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi gir deg dataene og innsikten du trenger for å tilby riktig produkt til riktig segment. Vi støtter deg i konseptualiseringsfasen, når du designer din strategi for spesifisering og når du tar beslutninger med tanke på optimalisert prissetting og planlegging av volum.

Vi hjelper deg å nå den posisjonen du trenger for å selge flere biler med høyere profitt. Vi knytter fremtidig restverdi til bilden din som bransjen stoler på. Du kan benchmarke ytelse for restverdi og spore hvordan du gjør det sammenlignet med konkurrentene dine.

 

Hvorfor bruke Rødboka?

Våre kunder stoler på at vi hjelper dem å ta riktige beslutninger når de investerer for å øke salget og maksimere profitten – en 1 % økning i restverdi utgjør 1 million kroner for hver 1000 biler som selges.

  • Se sammenligning av totalkostnad for eierskap i 11 marked – øk ytelsen din i anbud
  • Legg våre data inn i dine lokale systemer for å treffe bedre beslutninger (spesifisering, restverdi, fremtidige priser og rådata for totalkostnad for eierskap)
  • Evaluer hvor sunt og produktivt ditt forhandlernettverk er
  • Sammenlign kjøretøyene dine mellom ulike land ved hjelp av våre data for hele Europa
  • Optimaliser ytelsen for lansering og livsløp for kjøretøyet ditt med vår bransjeledende tilnærming til Bil til markedt
  • Få bedre forhold til alle i leverandørkjede din – og med kundene
  • Bruk våre bransjeledende internasjonale løsninger for sporing av restverdi for å holde deg oppdatert på alle trender og identifisere attraktive finansielle og leasing-tilbud for dine kjøretøy

Hvilken rolle vil produsenten spille i fremtiden?

Hvordan vil produsentene bidra til å realisere en visjon om en delt, elektrisk og autonom fremtid? Se Dr. Christof Engelskirchen, Sjefsøkonom i Autovista Group, utforske hvilken rolle produsentene vil spille i fremtidens transport.

Se videoen for å se hvordan vi hjelper produsenter og importører (på engelsk)

Problemer med å spille av videoen? Trykk her.

Våre løsninger

Car To Market

Et konsulentteam av eksperter som fokuserer på designet, konstruksjonen og lanseringen av biler slik at du blir en markedsvinner.

Data og API-løsninger

Alle dataene du trenger, levert på forespørsel.

Rødboka Online

Alt på en brukervennlig plattform.

Ja, vennligst kontakt meg og fortell meg mer om hvordan Rødboka kan hjelpe meg

Vær oppmerksom på at vi kun tilbyr abonnementstjenester og kan ikke gi enkeltverdier.

* Obligatorisk


Vær oppmerksom på at vi kun kan tilby våre produkter og tjenester til bedriftskunder. En Autovista-ansatt vil kontakte deg personlig og forklare Rødbokas produkter og tjenester til deg. Behandlingen av dine personopplysninger er basert på artikkel 6 paragraf 1 punkt b) og punkt f) GDPR som beskrevet i Autovista sin personvernerklæring.