Våre eksperter

Få innsikt fra Europas ledende bileksperter

Vårt team med mer enn 400 bileksperter, fagfolk og data-ingeniører trekker innsikt ut av data som kunder kan bruke når de tar beslutninger. Vi kombinerer sofistikert statistisk analyse og algoritmer med lokal menneskelig ekspertise slik at våre forskere kan formulere den mest nøyaktige pris-innsikten som er tilgjengelig i Europa på daglig basis.

Verdensledende data-ingeniører

Vårt høyt respekterte team av doktorutdannede og senioranalytikere etablerer og videreutvikler forskningsteknikker og maskinlæring for å tilby deg den dyptgående analysen og nøyaktigheten bedriften din trenger.

Spesifikasjonsteam i toppsjiktet

Våre erfarne bransjeeksperter utvikler og standardiserer spesifikasjoner for produsenter, utstyr, konstruksjonsregler og prislister i 23 land i Europa og Australia.

Evalueringseksperter som er best i klassen

Våre dedikerte team av bileksperter analyserer og tolker observasjoner – fra auksjonshus og bilparker til portaler online – i alle markedene vi dekker.

Ettersom vi har samlet så mye ekspertise kan vi tilby bredere datadekning enn noen av våre konkurrenter når det gjelder spesifikasjoner, verdisetting og reparasjoner. Våre eksperter kan også avgjøre hvordan kjøretøyspesifikasjoner og konfigurasjoner påvirker verdien – en egenskap som er avgjørende i bilbransjen i fremtiden i og med at «usynlige» valg som systemer for sjåfør-assistent og ny teknologi som elbiler stadig endrer markedet.

Ja, vennligst ta kontakt om Rødboka

Vær oppmerksom på at vi kun tilbyr abonnementstjenester og kan ikke gi enkeltverdier.

* Obligatorisk


Vær oppmerksom på at vi kun kan tilby våre produkter og tjenester til bedriftskunder. En Autovista-ansatt vil kontakte deg personlig og forklare Rødbokas produkter og tjenester til deg. Behandlingen av dine personopplysninger er basert på artikkel 6 paragraf 1 punkt b) og punkt f) GDPR som beskrevet i Autovista sin personvernerklæring.