Derfor velger fagfolk i bilbransjen våre pris-, spesifikasjons- og verdivurderings-data

Autovista ligger i forkant når det gjelder innovasjon innen stordata for bilindustrien. Vår tekniske forståelse kombinert med banebrytende teknologi gjør at vi alltid leverer robuste og pålitelige datasett og feeds som enkelt kan integreres i dine systemer for effektiv risikostyring og markedsinformasjon.

KONTAKT OSS I DAG

Vi fokuserer på følgende tre bærebjelker for å opprettholde vårt omdømme som markedsledende innen bilteknologi:

Metode

Vårt dyktige interne konsortium av dataanalytikere, økonomer, redaksjonelle eksperter og forskere jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre robuste maskinlæringsmodeller, basert på beste praksis i bransjen, for å maksimere treffsikkerheten i prognosene våre. 

Vi legger daglig inn nye data i systemet, for å sikre at prisene hele tiden oppdateres i tråd med det aktuelle markedet, samtidig som vi filtrerer bort feil og uregelmessigheter i rådataene for å garantere høy kvalitet til enhver tid. 

Nøyaktig

Verdivurdering

Vi kombinerer avansert maskinlæring med menneskelig ekspertise for å levere svært nøyaktige månedlige verdivurderinger.  

Alle biler på markedet blir grundig analysert, og lokale restverdispesialister gjennomgår kontinuerlig estimatene fra maskinlæringsmodellene våre. 

Disse estimatene sammenlignes med markedsobservasjoner for å sikre nøyaktighet. I tillegg er våre lokale markedsspesialister i kontinuerlig dialog om viktige påvirkningsfaktorer som inflasjon, forsyningsknapphet og reguleringer, noe som er avgjørende for pålitelige prognoser. 

Spesifikasjoner

Databasen vår er omhyggelig bygget opp fra opprinnelige produsentkilder, og den dekker 99 % av alle kjøretøy – inkludert alle typer elbiler. Dette gjør at vi er i stand til å levere all relevant teknisk kjøretøy- og prisinformasjon for opptil 20 år tilbake i tid. 

I tillegg er den standardisert for hele Europa og for alle de store bilmerkene. Databasen kan derfor brukes til å bygge konfiguratorer for flere merker, kartlegge bilpolicyer, administrere bilparker eller utarbeide kundespesifikke beregninger (som forsikringspremier) som del av andre datadrevne applikasjoner. 

Hvem vi bistår


Bilpark og finans

Fastsett en pålitelig risikoposisjon for hele bilparken gjennom leasingkontraktens løpetid. 

FINN UT MER


Produsenter og importører

Bruk datadrevet innsikt som beslutningsstøtte i alle faser, fra volumplanlegging til salg. 

FINN UT MER


Forsikring

Gi konkurransedyktige betingelser og behandle krav raskere med oppdaterte pris- og spesifikasjonsdata.

FINN UT MER

Ja, vennligst ta kontakt om Rødboka

Vær oppmerksom på at vi kun tilbyr abonnementstjenester og kan ikke gi enkeltverdier.

* Obligatorisk


Vær oppmerksom på at vi kun kan tilby våre produkter og tjenester til bedriftskunder. En Autovista-ansatt vil kontakte deg personlig og forklare Rødbokas produkter og tjenester til deg. Behandlingen av dine personopplysninger er basert på artikkel 6 paragraf 1 punkt b) og punkt f) GDPR som beskrevet i Autovista sin personvernerklæring.

Fem grunner til å velge Rødboka

Autovistas historie begynte i 1933, Rødboka i 1992. Vi har videreforedlet forskningsteknikkene gjennom generasjoner og Rødbokas pålitelige data og tjenester gir deg det du trenger for å konkurrere og blomstre. Vi trekker veksler på vår arv, våre folk, data, analyser og metoder, noe som setter oss i en unik posisjon for å hjelpe deg å ta valg som beskytter profittmarginen din.

Vi hjelper deg å oppdage nye muligheter, få oversikt over et stadig mer utfordrende bilmarked og sikre fremtiden. Tusenvis av beslutninger tas hver dag basert på våre data og ekspertise.

 

 

1. Nøyaktig

Vi bruker flere troverdige kilder for å gjøre våre egne, uavhengige vurderinger. Denne unike tilnærmingen gir oss muligheten til å tilby en pålitelig og komplett oversikt over aktivitet og betingelser i markedet som er balansert og ikke forutinntatt. Finn ut mer om vår bransjeledende nøyaktighet her.

2. Uavhengig

Vi fortsetter å være uavhengige og nøytrale ettersom Rødboka ikke er tilknyttet noen aktører i bilbransjen – i motsetning til mange av våre konkurrenter. Dette betyr at du alltid kan stole på at våre data er basert på troverdig og uavhengig forskning utført av våre eksperter som ikke er basert på enkeltkilder.

3. Tilgjengelig

Vi utvikler våre datasett og løsninger kontinuerlig slik at de skal være intuitive og enkle å bruke slik at du kan ta viktige forretningsvalg raskere og med større sikkerhet. Disse forpliktelsene blir gjenspeilet i vår nye Rødboka-applikasjon som fører alle løsningene våre sammen i et enkelt brukervennlig nettverk.

4. Intelligent

Ved å kombinere ekspertisen til nesten 400 bilspesialister med statistisk analyse, våre egne metoder og kunstig intelligens, tilbyr vi den mest pålitelige prisinnsikten som er tilgjengelig i Europa hver eneste dag. 

5. Individuell

Vi tilbyr data og markedsinnsikt som dekker hele bilens livssyklus fra bildesign til vraking, skreddersydd for å imøtekomme din bedrifts individuelle behov. Vi tilbyr løsninger i et format som komplementerer, server og optimaliserer din arbeidsprosess.