Hvorfor velge oss

Fem grunner til å velge Rødboka

Autovistas historie begynte i 1933, Rødboka i 1992. Vi har videreforedlet forskningsteknikkene gjennom generasjoner og Rødbokas pålitelige data og tjenester gir deg det du trenger for å konkurrere og blomstre. Vi trekker veksler på vår arv, våre folk, data, analyser og metoder, noe som setter oss i en unik posisjon for å hjelpe deg å ta valg som beskytter profittmarginen din.

Vi hjelper deg å oppdage nye muligheter, få oversikt over et stadig mer utfordrende bilmarked og sikre fremtiden. Tusenvis av beslutninger tas hver dag basert på våre data og ekspertise.

 

 

Nøyaktig

1. Nøyaktig

Vi bruker flere troverdige kilder for å gjøre våre egne, uavhengige vurderinger. Denne unike tilnærmingen gir oss muligheten til å tilby en pålitelig og komplett oversikt over aktivitet og betingelser i markedet som er balansert og ikke forutinntatt. Finn ut mer om vår bransjeledende nøyaktighet her.

2. Uavhengig

Vi fortsetter å være uavhengige og nøytrale ettersom Rødboka ikke er tilknyttet noen aktører i bilbransjen – i motsetning til mange av våre konkurrenter. Dette betyr at du alltid kan stole på at våre data er basert på troverdig og uavhengig forskning utført av våre eksperter som ikke er basert på enkeltkilder.

3. Tilgjengelig

Vi utvikler våre datasett og løsninger kontinuerlig slik at de skal være intuitive og enkle å bruke slik at du kan ta viktige forretningsvalg raskere og med større sikkerhet. Disse forpliktelsene blir gjenspeilet i vår nye Rødboka-applikasjon som fører alle løsningene våre sammen i et enkelt brukervennlig nettverk.

4. Intelligent

Autovista, som Rødboka er en del av, har et team av nesten 400 bileksperter som inkluderer fagfolk, data-ingeniører og ledende innovatører. Ved å kombinere deres ekspertise med statistisk analyse, vår metodologi og kunstig intelligens kan vi tilby den mest pålitelige prisinnsikten tilgjengelig i Europa på daglig basis.

5. Individuell

Vi tilbyr data og markedsinnsikt som dekker hele bilens livssyklus fra bildesign til vraking, skreddersydd for å imøtekomme din bedrifts individuelle behov. Vi tilbyr løsninger i et format som komplementerer, server og optimaliserer din arbeidsprosess.

Ja, vennligst ta kontakt om Rødboka

Vær oppmerksom på at vi kun tilbyr abonnementstjenester og kan ikke gi enkeltverdier.

* Obligatorisk


Vær oppmerksom på at vi kun kan tilby våre produkter og tjenester til bedriftskunder. En Autovista-ansatt vil kontakte deg personlig og forklare Rødbokas produkter og tjenester til deg. Behandlingen av dine personopplysninger er basert på artikkel 6 paragraf 1 punkt b) og punkt f) GDPR som beskrevet i Autovista sin personvernerklæring.