Vår nøyaktighet

Treff beslutninger basert på uavhengige data fra eksperter. Vi oppdaterer våre tall hver måned, slik at du får fullt innsyn – og sjelefred – med tanke på hvor nøyaktige våre data i Rødboka er. Resultatene er basert på våre verdivurderinger sammenlignet med de siste observasjonene fra auksjonshus.

Slik gjør vi det

For å levere et så høyt nivå av nøyaktighet og gjennomsiktighet hver måned baserer vi oss på observasjoner av salg på bilauksjoner og observasjoner av forhandlere fra Norges ledende portaler for bilsalg. Vårt spesialistteam møter også jevnlig kunder, eksperter i bilbransjen, produsenter, forhandlere og auksjonærer i tillegg til billeieselskap og kunder av leasing/kontaktleie.

Slik kombinerer vi det

Vi tar funnene og data fra denne forskningen og analyserer den på månedlige møter. Dette gir en høyere gjennomsnittlig prosent av nedskriving totalt i tillegg til at alle sektorer, produsenter og modeller som gjør det godt blir fremhevet, noe som tas i betraktning for all data tilknyttet verdisetting.

Hver markedssektor evalueres etter denne høye standarden i tillegg til at de vurderes og dobbeltsjekkes for uregelmessigheter. Dette innebærer at verdivurdering fra de første forespeilingene av modeller som skal produseres til bruktverdi for de eldste bilene blir innbakt i våre datasett av Rødbokas meget erfarne team.

 

 

Hva det betyr for deg

Våre dyptpløyende valideringsprosesser gjør oss i stand til å levere relevant data til alle våre kunder, uansett hvilket markedssegment du jobber i. Vi har all data du trenger på alt fra nyregistrerte biler med lav kilometerstand til ti år gamle biler som har kjørt langt. Vi gir deg trygghet til å ta beslutninger basert på uavhengige data fra eksperter.

Ja, vennligst ta kontakt om Rødboka

Vær oppmerksom på at vi kun tilbyr abonnementstjenester og kan ikke gi enkeltverdier.

* Obligatorisk


Vær oppmerksom på at vi kun kan tilby våre produkter og tjenester til bedriftskunder. En Autovista-ansatt vil kontakte deg personlig og forklare Rødbokas produkter og tjenester til deg. Behandlingen av dine personopplysninger er basert på artikkel 6 paragraf 1 punkt b) og punkt f) GDPR som beskrevet i Autovista sin personvernerklæring.