Forhandlere

Hold oversikten over dine salgsstrategier ved å bruke markedets nyeste og mest oppdaterte data i en brukervennlig løsning.

Hvordan vi kan hjelpe deg

Vi tilbyr en helhetlig og brukervennlig løsning som er utviklet fra bunnen av for å passe dine forretnings- og arbeidsprosesser. Rødboka gir deg tilgang til verktøy og data for alt fra innbytteverdi og lagerhåndtering til å gjennomføre salg, slik at du kan ta velinformerte beslutninger, beskytte profittmarginen og få bedriften til å vokse. Tilgjengelig 24/7, alt på ett sted, fra alle enheter. Les våre 5 tips for hvordan drive en vellykket bilforhandler her.

Hvorfor bruke Rødboka?

Du kan alltid stole på oss. Tusenvis av beslutninger blir tatt daglig basert på våre pålitelige data og innsikt. Bruk Rødboka og du vil spare tid på daglige gjøremål og prosesser, slik at du kan ta velinformerte beslutninger som gjør bedriften din konkurransedyktig og øke profittmarginen din.

Oppnå best pris

Rødbokas live markedsdata gir deg fullstendig oversikt over markedets nåværende tilstand. Dette kombinert med bransjespesifikke markedsevalueringer som gir deg et helhetlig bilde av kjøretøyenes verdi.

Identifiser verdifulle varer

Våre data for kjøretøyspesifiering er tilgjengelig via Internett og data-applikasjoner og hjelper deg å identifisere og spesifisere kjøretøy før de markedsføres på Internett.

  • Få tilgang til forhandlerdata fra hele landet 24/7 fra alle enheter
  • Ta beslutninger basert på kriterier som «gjennomsnittlig antall dager for salg»
  • Se trender for hvilke biler som selger raskest etter region
  • Få oversikt over hvilke kjøretøy konkurrentene dine har på lager til enhver tid

Se videoen for å se hvordan vi hjelper bilforhandlere (på engelsk)

Problemer med å se videoen? Trykk her

Våre løsninger

Data og API-løsninger

Alle dataene du trenger, levert på forespørsel.

Rødboka Online

Alt på en brukervennlig plattform.

Rødboka nybilverdi

Vurder biler og lette varebiler for opptil 15 år med Rødboka.

Rødboka restverdi

Nøyaktig anslå restverdier for å håndtere risikoen for kjøretøyaktiva med Rødboka.

Ja, vennligst ta kontakt om Rødboka

Vær oppmerksom på at vi kun tilbyr abonnementstjenester og kan ikke gi enkeltverdier.

* Obligatorisk


Vær oppmerksom på at vi kun kan tilby våre produkter og tjenester til bedriftskunder. En Autovista-ansatt vil kontakte deg personlig og forklare Rødbokas produkter og tjenester til deg. Behandlingen av dine personopplysninger er basert på artikkel 6 paragraf 1 punkt b) og punkt f) GDPR som beskrevet i Autovista sin personvernerklæring.