EV Volumes for Bilprodusenter

Perfeksjonering av volum- og porteføljeplanlegging. Skaff deg EV Volumes.

SKAFF EV VOLUMES

Slik hjelper vi bilprodusenter

Pendelen fortsetter å svinge i retning elektriske kjøretoy, og innen 2024/25 kommer vi til å se et dramatisk skifte i bilverdenen med høyere forventet markedsandel og volumanslag for elektriske kjøretøy enn for biler med forbrenningsmotor. Dette har banet vei for ny konkurranse ettersom batterikjøretøyene fortsetter sitt spektakulære inntog i massemarkedet.  

SKAFF EV volumes

Slik hjelper EV Volumes bilprodusentene å forberede fremtiden:

Identifiser mangler i kjøretøydesign

Med sporing av over 600 modeller – og månedlige oppdateringer med nye modeller, kan bilprodusenter bruke de avanserte filtrene til å identifisere mangler for konkurrerende modeller, somt arkitektur og batterikapasitet, og bruke denne informasjonen til å oppdatere retningen for sine egne fremtidige utrullinger.  

Forbedre markedsintelligensen

EV Volumes tilbyr omfattende spesifikasjonsdata for elektriske kjøretøy. Produktplanleggere kan filtrere etter bilprodusent, modell, segment og fremdriftstype med informasjon om batterier, drivverk og generelle kjøretøyspesifikasjoner for å få bedre forståelse av utviklingstrendene.  


Fremtidssikre modeller 

Etter hvert som utviklingen i de ulike EV-segmentene går fremover, kan bilprodusentene dra nytte av å vite hvilket segment som har mest gjennomslagskraft videre. Med landoversikten fra EV Volumes kan bilprodusentene evaluere markedsandelen – per land – for de ulike segmentene og fokusere produksjonen i de markedene me høyest etterspørsel.  

Ja takk, kontakt meg og fortell meg mer om EV Volumes

* Obligatorisk


Vær oppmerksom på at vi kun kan tilby våre produkter og tjenester til bedriftskunder. En Autovista-ansatt vil kontakte deg personlig og forklare Rødbokas produkter og tjenester til deg. Behandlingen av dine personopplysninger er basert på artikkel 6 paragraf 1 punkt b) og punkt f) GDPR som beskrevet i Autovista sin personvernerklæring.