EV-volumes for Bilprodusenter

Perfeksjonering av volum- og porteføljeplanlegging. Skaff deg EV-volumes.

SKAFF EV-VOLUMES

Slik hjelper vi bilprodusenter

Pendelen fortsetter å svinge i retning elektriske kjøretoy, og innen 2024/25 kommer vi til å se et dramatisk skifte i bilverdenen med høyere forventet markedsandel og volumanslag for elektriske kjøretøy enn for biler med forbrenningsmotor. Dette har banet vei for ny konkurranse ettersom batterikjøretøyene fortsetter sitt spektakulære inntog i massemarkedet.  

SKAFF EV-volumes

Slik hjelper EV-volumes bilprodusentene å forberede fremtiden:

Identifiser mangler i kjøretøydesign

Med sporing av over 600 modeller – og månedlige oppdateringer med nye modeller, kan bilprodusenter bruke de avanserte filtrene til å identifisere mangler for konkurrerende modeller, somt arkitektur og batterikapasitet, og bruke denne informasjonen til å oppdatere retningen for sine egne fremtidige utrullinger.  

Forbedre markedsintelligensen

EV-volumes tilbyr omfattende spesifikasjonsdata for elektriske kjøretøy. Produktplanleggere kan filtrere etter bilprodusent, modell, segment og fremdriftstype med informasjon om batterier, drivverk og generelle kjøretøyspesifikasjoner for å få bedre forståelse av utviklingstrendene.  


Fremtidssikre modeller 

Etter hvert som utviklingen i de ulike EV-segmentene går fremover, kan bilprodusentene dra nytte av å vite hvilket segment som har mest gjennomslagskraft videre. Med landoversikten fra EV-volumes kan bilprodusentene evaluere markedsandelen – per land – for de ulike segmentene og fokusere produksjonen i de markedene me høyest etterspørsel.  

Ja takk, kontakt meg og fortell meg mer om EV-volumes

* Obligatorisk


Vær oppmerksom på at vi kun kan tilby våre produkter og tjenester til bedriftskunder. En Autovista-ansatt vil kontakte deg personlig og forklare Rødbokas produkter og tjenester til deg. Behandlingen av dine personopplysninger er basert på artikkel 6 paragraf 1 punkt b) og punkt f) GDPR som beskrevet i Autovista sin personvernerklæring.