EV-volumes for Myndigheter

Forstå hva som fremmer rask innfasing av elektriske kjøretøy og optimaliser retningslinjene dine

SKAFF EV-VOLUMES

Slik hjelper EV-volumes myndighetene

Vi skjønner at det er viktig for deg å forstå hvordan EV-markedet og -teknologien utvikler seg, for å støtte fremtidige investeringer og stimulere til innovasjon innen sektoren.

SKAFF EV-volumes

Se hvordan EV-volumes kan brukes i innfasingsstrategier for elektriske kjøretøy

Forbedring av offentlig ladeinfrastruktur

Følg med på og sammenlign nasjonal ladeinfrastruktur i ulike land og for ulike koblingstyper for å evaluere attraktiviteten til hvert enkelt marked fra et infrastrukturperspektiv. Forbedre dine egne offentlige ladestasjoner og få fart på elkjøretøyinnfasingen i landet ditt samtidig som du overholder budsjettet.

Nå målene for EV-innfasing

Følg nasjonal fremgang mot målene for markedsandel for hvert EV-segment. Du kan filtrere etter land for å vurdere hvordan andre lands myndigheter presterer, omdefinere dine egne strategier og stimulere segmenter med bedre resultater.


Ja takk, vennligst kontakt meg og fortell meg mer om EV-volumes

* Obligatorisk


Vær oppmerksom på at vi kun kan tilby våre produkter og tjenester til bedriftskunder. En Autovista-ansatt vil kontakte deg personlig og forklare Rødbokas produkter og tjenester til deg. Behandlingen av dine personopplysninger er basert på artikkel 6 paragraf 1 punkt b) og punkt f) GDPR som beskrevet i Autovista sin personvernerklæring.