EV Volumes for Myndigheter

Forstå hva som fremmer rask innfasing av elektriske kjøretøy og optimaliser retningslinjene dine

SKAFF EV VOLUMES

Slik hjelper EV Volumes myndighetene

Vi skjønner at det er viktig for deg å forstå hvordan EV-markedet og -teknologien utvikler seg, for å støtte fremtidige investeringer og stimulere til innovasjon innen sektoren.

SKAFF EV volumes

Se hvordan EV Volumes kan brukes i innfasingsstrategier for elektriske kjøretøy

Forbedring av offentlig ladeinfrastruktur

Følg med på og sammenlign nasjonal ladeinfrastruktur i ulike land og for ulike koblingstyper for å evaluere attraktiviteten til hvert enkelt marked fra et infrastrukturperspektiv. Forbedre dine egne offentlige ladestasjoner og få fart på elkjøretøyinnfasingen i landet ditt samtidig som du overholder budsjettet.

Nå målene for EV-innfasing

Følg nasjonal fremgang mot målene for markedsandel for hvert EV-segment. Du kan filtrere etter land for å vurdere hvordan andre lands myndigheter presterer, omdefinere dine egne strategier og stimulere segmenter med bedre resultater.


Ja takk, vennligst kontakt meg og fortell meg mer om EV Volumes

* Obligatorisk


Vær oppmerksom på at vi kun kan tilby våre produkter og tjenester til bedriftskunder. En Autovista-ansatt vil kontakte deg personlig og forklare Rødbokas produkter og tjenester til deg. Behandlingen av dine personopplysninger er basert på artikkel 6 paragraf 1 punkt b) og punkt f) GDPR som beskrevet i Autovista sin personvernerklæring.