EV Volumes for Bilpark & Leasing

Identifiser elkjøretøy med det største markedspotensialet

SKAFF EV VOLUMES

Flåteforvaltere tar avgjørelser basert på EV Volumes:

Nå som bilprodusentene vender seg mot elbiler, bør du vite hvilke merker du kan stole på. EV Volumes kan hjelpe deg å ta bedre beslutninger:

SKAFF EV volumes

Få tilgang til markedsledende data

Vår månedlige salgsoversikt for elbil og ladbar hybrid oppdateres jevnlig med data fra 130 markeder og for over 600 modeller – og flere legges til hver måned. Du kan filtrere etter segment, hurtiglading, fremdrift, batteristørrelse og -kjemi, celleleverandør, region, land og mer.

Finn muligheter i andre segmenter

Bruk vår hybrid og mildhybridsalgsoversikt for å avdekke uutnyttet markedspotensial og finne konkurransedyktige alternativer for kundenes bilparker.

Vit nøyaktig hva som lanseres på markedet

Bilprodusenter tilbyr ofte nye modeller for å overbevise kundene. Men noen av disse modellene ser aldri dagens lys. Bruk vår innsikt om fremtidige utrullinger og filtrer etter ‘sannsynlighet for lansering‘ for å planlegge og sikre de riktige kjøretøyene til flåten din.


Ja takk, vennligst kontakt meg og fortell meg mer om EV Volumes

* Obligatorisk


Vær oppmerksom på at vi kun kan tilby våre produkter og tjenester til bedriftskunder. En Autovista-ansatt vil kontakte deg personlig og forklare Rødbokas produkter og tjenester til deg. Behandlingen av dine personopplysninger er basert på artikkel 6 paragraf 1 punkt b) og punkt f) GDPR som beskrevet i Autovista sin personvernerklæring.