Artikkel

Hils på vår nye Key Account Manager – Mehdi

| 30 nov 2022

About the author

Det er med stor glede vi ønsker Mehdi Rahmati velkommen ombord til Rødboka. Mehdi har jobbet innen salg de siste 20 årene og har et bredt spekter av både erfaring og kunnskap som er til stor fordel for Rødboka. Under kan du lese litt om Mehdi og hans bakgrunn.

«Hei!

Jeg heter Mehdi Rahmati og er kjempeglad for at denne muligheten som KAM (Key Account Manager) i Rødboka AS bydde seg og at jeg trakk det lengste strået.

Jeg er 42 år, ingen barn, bor i Oslo, født og delvis oppvokst i Iran og på fritiden elsker jeg å reise, komme meg på hytta, fiske og holde med aktiv.

Min bakgrunn er innen salg de siste 20 årene – om det er direkte salg eller som teamleder i Tele og Data bransjen. De siste årene jobbet jeg i Siemens og Symetri som driver med automasjon, og software leverandør til industrien fra 3D design til produksjon.

Gleder meg til å ta fatt i oppgavene som ligger foran meg i Rødboka da dette er et marked som hele tiden er i bevegelse og nye ting skjer. Jeg skal ha fokus på salg selvfølgelig, men del av jobben som er like viktig er oppfølgning av eksisterende kunder og få de til å vokse med våre produkter og ikke minst være en sparringspartner for hverandre.»

Vi ønsker deg hjertelig velkommen Mehdi og vi gleder oss til fortsettelsen!


Yes, sign me up to Autovista24

* Mandatory


Yes, please sign me to up to receive the following emails:
National automotive insight, surveys and events - Sent now and again by Glass’s Information Services Ltd in English

We use pixels in our emails to monitor whenever you open, forward or click on the URLs in our emails. This helps us to monitor and measure the performance and effectiveness of our emails. We combine this with the information you provide above and your browsing information so that we can better tailor and improve our marketing to you and personalise your user experience on our website. By signing up, you are consenting to the use of your data for the purpose of sending you the selected emails and to the use of tracking pixels. You can withdraw your consent to receive our emails and the related tracking at any time by following this link to our Email Preference Centre and updating your preferences. For additional information on the processing of your personal data, please refer to the Autovista Group Privacy Policy and the Glass’s Privacy Policy.