Artikkel

Hils på vår nye Key Account Manager – Mehdi

| 30 nov 2022

Om forfatteren

Det er med stor glede vi ønsker Mehdi Rahmati velkommen ombord til Rødboka. Mehdi har jobbet innen salg de siste 20 årene og har et bredt spekter av både erfaring og kunnskap som er til stor fordel for Rødboka. Under kan du lese litt om Mehdi og hans bakgrunn.

«Hei!

Jeg heter Mehdi Rahmati og er kjempeglad for at denne muligheten som KAM (Key Account Manager) i Rødboka AS bydde seg og at jeg trakk det lengste strået.

Jeg er 42 år, ingen barn, bor i Oslo, født og delvis oppvokst i Iran og på fritiden elsker jeg å reise, komme meg på hytta, fiske og holde med aktiv.

Min bakgrunn er innen salg de siste 20 årene – om det er direkte salg eller som teamleder i Tele og Data bransjen. De siste årene jobbet jeg i Siemens og Symetri som driver med automasjon, og software leverandør til industrien fra 3D design til produksjon.

Gleder meg til å ta fatt i oppgavene som ligger foran meg i Rødboka da dette er et marked som hele tiden er i bevegelse og nye ting skjer. Jeg skal ha fokus på salg selvfølgelig, men del av jobben som er like viktig er oppfølgning av eksisterende kunder og få de til å vokse med våre produkter og ikke minst være en sparringspartner for hverandre.»

Vi ønsker deg hjertelig velkommen Mehdi og vi gleder oss til fortsettelsen!


Ja, registrer meg på Autovista24

* Obligatorisk


Registrer deg for å motta følgende e-post:
Autovista24: Essensielt bilstoff, data og innsikt – en daglig oppdatering fra det nye Autovista24-nettstedet sendt av Autovista Ltd, på engelsk.

Vi bruker piksler i e-postene våre for å overvåke når du åpner, videresender eller klikker på nettadressene i e-postene våre. Dette hjelper oss med å overvåke og måle ytelsen og effektiviteten til e-postene våre. Vi kombinerer dette med informasjonen du oppgir ovenfor og din nettleserinformasjon, slik at vi bedre kan skreddersy og forbedre vår markedsføring til deg og tilpasse brukeropplevelsen din på nettsiden vår. Ved å registrere deg samtykker du til bruken av dataene dine med det formål å sende deg de valgte e-postene og til bruk av sporingspiksler. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til å motta e-postene våre og den relaterte sporingen ved å følge denne lenken til vårt e-postpreferansesenter og oppdatere innstillingene dine. For ytterligere informasjon om behandlingen av dine personopplysninger, vennligst se Autovista Groups retningslinjer for personvern og Rødbokas retningslinjer for personvern.